La selecció catalana femenina sub-17 va quedar eliminada de la final de l'Estatal després de perdre la semifinal davant Castella-la Manxa per 2-3. El combinat català, amb la santvicentina Laia Beltran, no es va poder classificar per la gran final després d'encaixar un gol en pròpia porteria en l'últim minut de la segona part de la pròrroga. Durant el partit ambdues seleccions van estar molt igualades en el joc i en les ocasions.

Les manxegues van avançar-se primer en el marcador. Les catalanes van poder empatar en una jugada d'estratègia en un córner. A la represa Catalunya va poder avançar-se gràcies a un gol matiner. Castilla-la Manxa va aprofitar una errada defensiva a falta de tres minuts per empatar. A la pròr-roga les catalanes no van estar encertades i en l'últim minut van encaixar el 2-3 definitiu.