L'entrenador del Barça, el grec Georgios Bartzolas, no tindrà avui tampoc els cinc jugadors que en les últimes setmanes són baixa per diferents lesions. Dues són de llarga durada, les de Shane Lawal i Pau Ribas; menys greus són les de Justin Doellman, Brad Oleson i Alex Renfroe. En tot cas, per tal de reforçar la posició de base qui ha arribat als darrers dies és un Xavier Munford que tot indica debutarà en l'ACB davant de l'ICL.

El partit de la primera volta al Nou Congost va ser el que va obrir la lliga i es va resoldre per 50-56 per als blaugrana. Uns i altres van fer moltes errades, amb 36 pèrdues entre els dos equips. Però sobretot va ser en els triples on la punteria va estar sota mínims: 1 de 24 per als manresans, 1 de 23 pel que fa al conjunt blaugrana que aquell dia ja tenia molts lesionats i que va visitar el Congost només 3 dies després d'haver derrotat l'ICL en la final de la lliga catalana que es va celebrar a Andorra.

El Manresa tindrà avui 10 dels 12 jugadors d'aquell partit inicial de l'ACB (no hi són el despatxat Andric ni el vinculat Jou). Pel que fa al Barça, només repetiran sis.