El Girona i l'Almeria van empatar 0-0 en un xoc equilibrat amb fases de domini per als dos equips, però cap no va aprofitar les seves arribades i la falta d'encert davant el gol els va condemnar a la igualada, amb la qual cosa els d'Almeria segueixen a la zona de descens i els catalans, segons a set punts del Llevant, líder. D'altra banda, el Gimnàstic de Tarragona no va passar de l'empat davant l'Alcorcón al Nou Estadi (1-1) i seguirà una jornada més com a cuer de la categoria, mentre que el conjunt madrileny suma un punt a domicili per continuar lluitant per evitar la zona de descens. El gol de Juan Delgado, als catorze minuts de joc, va avançar els tarragonins, que van veure com l'Alcorcón replicava amb un autèntic golàs de Bakic al minut 36 que significava l'empat a un i el marcador amb què va acabar el partit al final dels 90 minuts.