L'Igualada Calaf Grup va rebre una derrota anit com a visitant, en aquesta ocasió a la complicada pista del segon classificat, un Reus Deportiu que es va imposar per un resultat final de 6-2.

En la primera meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions. Els locals van colpejar primer al minut 5, quan Platero va aprofitar una pèrdua de pilota anoienca per batre Deitg. Tot i aquesta errada, els igualadins van mostrar un bon nivell defensiu i van aconseguir empatar al minut 15, amb una diana de Pla. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona part els visitants tenien certes dificultats per crear ocasions en atac, mentre que els reusencs van fer gala d'una gran efectivitat i van saber aprofitar els errors de l'Igualada per fer tres gols en catorze minuts. Pla va retallar distàncies i va fer el 4-2 al minut 43, però el Reus va sentenciar amb dues dianes més.