El Manresa FS va perdre clarament en el seu duel davant del fort Bisontes Castellón. El club manresà va homenatjar abans del partit el seu exjugador brasiler Cassio fent-li l'entrega d'una samarreta manresana amb el seu nom. Els jugadors bagencs no van entrar en cap moment dintre del partit i es van veure superats en totes les facetes de joc enfront d'un equip valencià molt més intens i efectiu.

Els jugadors visitants van saltar damunt la pista amb una forta pressió a tota la pista. Aquesta situació va dificultar molt la sortida de pilota dels manresans. Durant la primera meitat ambdós equips van crear molt poques ocasions de perill. Els valencians però van ser capaços d'aprofitar dues errades defensives dels bagencs per agafar avantatge en els primers minuts. La dinàmica no canviava i els locals no eren capaços de competir davant d'un fort rival. Tot i la superioritat dels visitants el marcador ja no es va moure més durant la primera meitat, 0-2.

A la represa però tot va continuar igual. Els manresans van sortir amb la ideea de posar-se dintre del partit de nou però els jugadors visitants no es van deixar sorprendre. L'equip del Bistones Castellón va encarrilar els tres punts amb un nou gol.

Quan faltaven deu minuts per al final l'entrenador manresà va sortir amb el sistema de porter jugador. Aquest canvi però no va donar resultat ja que no van ser capaços de marcar cap gol. Els jugadors valencians van aprofitar la situació per anar marcant gols fins al resultat final de 0-6.