El Sala 5 Martorell va caure contundement en la seva visita a la pista de l'Olleria (8-1). Els jugadors martorellencs es van veure superats en tot moment i no van tenir cap opció per puntuar.

El conjunt local va començar en els primers minuts portant el ritme del joc davant d'un Martorell tancat al seu camp. Els valencians van aconseguir perforar la bona defensa rival i van poder marcar l'1-0. A partir d'aqui els martorellencs es van estirar una mica i van estar apunt d'empatar. Abans d'arribar al descans els jugadors locals van encarrilar el partit després de marcar dos gols consecuitius, 3-0.

A la represa el conjunt visitant va sortir amb la intenció de pressionar adalt i de retallar diferències. Els jugadors de l'Olleria no es van deixar sorpendre i van aconseguir sentenciar amb dos gols més fins al 5-0. Els jugadors de Martorell van abaixar els braços i a falta de 7 minuts ho van intentar amb el porter jugador. Gràcies al sistema de cinc, els martorellencs van aconseguir marcar el 6-1. Els jugadors de casa però, no van canviar la dinàmica i van arrodonir el marcador fins al definitiu 8-1.

En la propera jornada de la lliga, els jugadors del Sala 5 Martorell rebran la visita del Salou. El conjunt del Baix Nord tindrà una bona oportunitat per intentar capgirar una mala ratxa de resultat i sumar tres punts importants en la seva lluita per mantenir la categoria.