El Catalana Occident júnior va aconseguir un important triomf davant d'un Hospitalet en hores baixes (49-58).

Malgrat que els locals no van començar el matx amb alt nivell, el primer quart va ser un frec a frec d'ambdós conjunts tant en domini de joc com en l'electrònic, que va aturar-se amb un escàs 10-8 .

En el segon quart, els visitants van sortir amb molta intensitat, mostrant un gran joc interior amb la reincorporació de Khalaf.

La segona part s'iniciava amb 10 punts d'avantatge favorables als bagencs, no obstant això, els locals van treure tot el seu arsenal i van aconseguir dominar el matx amb l'elevat nivell al que solen jugar. Amb un parcial de 17-2 van poder capgirar l'enfrontament i marxar de 12 punts en l'electònic.

En el darrer quart la moneda va ensenyar la cara als de Manresa, que no va tirar la tovallola i un nou parcial de 2-24 va fer baixar els braços als de l'Hospitalet, que finalment es van veure vençuts per un inesgotable júnior manresà.