El Chelsea va empatar 1-1 al camp del Burnley i ha deixat escapar quatre punts dels últims nou possibles. El conjunt londinenc segueix líder de la Premier League amb un coixí de deu punts respecte del Tottenham, el segon classificat. Però si el Manchester City de Pep Guardiola guanya avui al Bournemouth, retallaria les distàncies a vuit punts.

L'exblaugrana Pedro va assenyalar al Chelsea el camí de la victòria al minut set de partit. El conjunt d'Antonio Conte va elaborar atacs ràpids i va dominar força estones del matx. Un Burnley desacomplexat va incomodar els líders de la lliga. Gràcies a un excel·lent xut de falta, Robbie Brady superava l'estirada de Courtois i empatava en el marcador.

Després del descans, el Burnley va tenir la millor ocasió del partit. El defensa David Luiz va fallar en el desplaçament de pilota i va permetre que Gray es plantés davant de Courtois. Però el seu xut va sortir escopit pel porter belga.

El Chelsea va anar pel partit i va introduir una marxa més. Va optar per Cesc Fàbregas i Willian per recuperar el domini de la pilota i la superioritat ofensiva. Van aconseguir crear més futbol i van arribar amb més perillositat a l'àrea, però van ser incapaços d'endur-se els tres punts.