La roda de premsa del tècnic de l'ICL, Ibon Navarro, va donar per molt ahir al Palau Blaugrana. Es va veure un entrenador que no llença la tovallola i que va veure uns brots verds en l'actuació del seu equip, que està cada jornada que passa en una situació més precària, pel que fa a la classificació ACB. Dels àrbitres no en volia parlar, però al final també s'hi va referir durant una llarga estona.

Sobre el partit va declarar que «hi hem arribat una mica tard i, a la primera part, ens ha faltat més duresa. No hem tingut l'entrada que volíem, ser un adversari rude i incòmode». El tècnic va afirmar que en la segona part sí que hi va haver una millora: «hem pogut ser capaços de competir, potser no en el marcador però sí en el joc. És un senyal, si estem molt ficats en els partits els 40 minuts sí que podem donar sorpreses. Al final, avui, ja no arribàvem tan frescos; hem mirat d'intentar crear dubtes amb canvis de defensa al Barça Lassa, però ens ha faltat gasolina. Hem perdut al final de 20 que ha estat la màxima diferència però sí hem seguit el camí de Saragossa, que és el de continuar lluitant, i això ho han de tenir clar els jugadors, avui algun ho ha vist perdut abans d'hora. Un dels nostres objectius era que el Barça no ens fés mal en el rebot ofensiu, i en atac també han començat a concretar-se unes accions que treballem molt durant els entrenaments».

Després va tocar parlar de com havia vist els àrbitres. «No, no vull comentar res, no hi guanyem res. Analitzarem el partit i veurem en què no estem d'acord. Però jo crec que àrbitres de l'ACB, a més a més de xiular han de saber gestionar els partits, i en això es veu que és fàcil equivocar-se amb nosaltres. No tenim gens d'influència». Sobre els espectadors desplaçats des de Manresa, va dir que «l'objectiu de l'equip és ara mateix poder estar a la seva alçada. Espero que avui no marxin gaire frustrats per com ha estat l'arbitratge, i per haver perdut al final de 20».

Georgios Bartzokas, tècnic del Barça Lassa, va elogiar la feina que fa Ibon Navarro en l'ICL Manresa i va reconèixer que «necessitàvem desesperadament la victòria. Era un partit difícil i molt estrany per a nosaltres, a més un derbi català amb tot el que comporta. Ens calia jugar guanyar i jugar millor, havíem d'agafar confiança per a la Copa del Rei. Teníem pressió al damunt i no era fàcil de superar». El pivot Faverani, amb esquinç de turmell, és dubte contra l'Unicaja.