L'Igualada va obtenir un triomf molt valuós a la pista del MoraBanc Andorra B. Els igualadins van haver de patir per emportar-se el triomf. L'Igualada va sortir concentrat, amb ganes de marcar la diferència des dels primers minuts del matx. El primer període va finalitzar amb un bon resultat en el marcador favorable als visitants per 16-25.

El segon període van ser figues d'un altre paner. L'Andorra va saber reaccionar a temps abans que l'Igualada obris escletxa en l'electrònic. Els locals van prendre la iniciativa en el joc i van trobar forats amb facilitat en la defensa dels anoiencs (39-40).

El partit estava molt igualat. Els dos equips s'intercanviaven cistelles amb facilitat, però va ser el conjunt del Principat que va prendre el rumb del partit i es va col·locar per sobre, en un lleuger avantatge (57-53).

L'Andorra va alentir el partit i va imposar la seva superioritat física sota cistella. Se sentien còmodes sobre la pista imposant un ritme d'intensitat no gaire alt.

Es va arribar al darrer període amb tot per decidir. L'Andorra no va aconseguir distanciar-se massa en el marcador i l'Igualada ho va saber aprofitar. Els visitants van apretar en defensa i van tirar de caràcter per aconseguir la remuntada en uns bons últims minuts. D'aquesta manera, van poder esgarrapar la victòria en una pista molt complicada (71-78).