L'ala-pivot del Barcelona Lassa Víctor Claver creu que, malgrat el mal moment pel qual passa l'equip, aquest té qualitat suficient per proclamar-se campió de la Copa del Rei, que es disputarà a partir de dijous que ve a Victòria.

"És clar que hem tingut dies dolents i està sent un temporada difícil, però jo crec que aquesta és una plantilla capaç d'aconseguir un títol com la Copa", ha assegurat avui, en l'habitual atenció als mitjans abans del torneig.

Els blaugranes no aixequen cap aquesta campanya, en la qual acumulen ja 20 derrotes en 42 partits oficials, els pitjors números que es recorden en molts anys.

Però Claver veu en el torneig del KO "una oportunitat per fer un bon paper" i redreçar el rumb de l'equip. "Tant de bo la Copa ens serveixi per fer un pas endavant, cosa que no hem pogut fer durant l'any de forma consistent", ha afegit.

El jugador valencià creu que la clau per poder alçar-se amb el títol serà sortir "a gaudir" sobre el parquet del Buesa Arena: "Hem d'aprofitar aquest torneig per a conjuntar-nos bé, gaudir, que és una cosa que ens ha faltat molts dies, i fer un bon bàsquet".

Per a aconseguir-ho, Claver reconeix que hauran de controlar "els nervis del primer dia" de competició, quan jugaran contra l'Unicaja a la recerca d'una plaça per a la semifinal.

Del conjunt malagueny ha destacat "com defensen, perquè ho fan amb una defensa molt agressiva que li permet ficar-se en el partit en els minuts dolents".

"Haurem d'anar amb compte", ha advertit l'ala-pivot blaugrana, que sap que els rivals juguen amb la falta de confiança de l'equip de Georgios Bartzokas per portar els partits al seu terreny.

"La gent no està fent el seu millor bàsquet i això et fa pensar. Aquesta clar que jugar al Barça és una pressió afegida i, quan les coses no surten bé, els dónes més voltes a això. Hem de ser més forts mentalment", ha finalitzat.