La seu de la Creu Roja de Manresa, que està ubicada al carrer Joc de la Pilota número 6 (edifici El Portal), serà l'escenari d'un curs pràctic de primers auxilis en el futbol, que es durà a terme dissabte que ve, 18 de febrer, en jornada de matí (de les nou fins a les dues del migdia) i de tarda (de les tres fins les sis).

El curs té com a lema principal «Tu pots salvar vides» i està dirigit a qualsevol persona, sempre que estigui vinculada al món del futbol. L'organització de l'acte és a càrrec de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, la Fundació Privada Catalana de Futbol i la Creu Roja. Els principals temes que es tractaran són la desfibril·lació automàtica externa (DEA), l'RCP, les hemorràgies, les ferides, els traumatismes, les convulsions, el suport vital bàsic, l'obstrucció via aèria, la mobilitat urgent i les hipoglucèmies.

El curs té un preu de 35 euros, i les inscripcions per prendre-hi part es poden dur a terme de dues maneres diferents: trucant al número de telèfon 933188349 o bé a través de l'adreça de correu electrònic formacio@fcf.cat. Al final de l'acte, totes les persones assistents rebran un certificat homologat per la Creu Roja.