La Policia Nacional i efectius sanitaris del Summa han acudit aquest dimecres al matí a l'hotel Eurostars Mirasierra Suite, a Madrid, després de rebre un avís d'una "forta discussió" entre l'exfutbolista Diego Armando Maradona i la seva parella, segons han informat fonts policials.

Les fonts han indicat que tant efectius de la Policia com els sanitaris van haver de desplaçar fins a l'hotel madrileny a les 8.30 hores del matí alertats sobre la discussió, durant la qual podria haver-se produït una agressió. En arribar al lloc, els metges van comprovar que ni Maradona ni la seva parella patien lesions, de manera que es van retirar, mentre que la policia, en comprovar que cap dels dos volia presentar denúncia, ho va fer poc després.

Maradona es troba a Madrid amb motiu del partit de Champions League que aquesta nit juguen el Reial Madrid i el Nàpols, un dels equips amb els quals va jugar a Europa durant la seva carrera futbolística.

A la nit de dilluns, va protagonitzar un enfrontament a l'hotel amb un periodista de la Cadena Cope, segons van difondre aquest dimarts diversos mitjans de comunicació.