El Vela Club Fitness de Manresa celebra enguany el seu cinquè aniversari i, per commemorar-ho, ha pensat en tot un seguit d'actes que es duran a terme al llarg dels propers mesos. Demà, a partir de les set de la tarda, en tindrà lloc un. Es tracta d'una xerrada a càrrec del pilot manresà de skeleton Ander Mirambell, que es farà a la sala Montserrat de l'Escola Joviat de la capital bagenca.

La conferència porta per títol «Perseverança i valors d'un esportista olímpic a 140 km/h» i serà una conversa entre Mirambell i el periodista de Regió7 Jordi Agut sobre la trajectòria de l'esportista des que va començar a practicar aquest esport fins a l'actualitat. En aquest moment, Mirambell és catorzè de la classificació de la Copa del Món i està fent la seva millor temporada amb la mirada posada en els Jocs Olímpics de l'any que ve a PyeongChang. Un cop finalitzada la conferència, tothom qui ho vulgui podrà adreçar preguntes a l'esportista dos cops olímpic.

Per assistir-hi cal reservar l'entrada gratuïta a la recepció del gimnàs Vela, a través d'Internet a l'adreça info@velaclubfitness.cat o bé trucant al número de telèfon 629 340 78. Com que la capacitat és limitada, la disponibilitat serà fins a exhaurir entrades.