L'Igualada Calaf Grup va estar a punt de donar la sorpresa i saldar amb victòria la segona etapa del seu particular Tourmalet, que el va fer jugar contra el Reus dissabte, ahir davant del Vic i que l'enfrontarà al Barça en la tornada a la competició després de la Copa, ja al mes de març. De fet, els homes de Ferran López es van avançar en el marcador quan només faltaven nou minuts per a la finalització de l'enfrontament davant dels osonencs. Com va passar al Baix Camp, però, els darrers minuts van ser esquius per als arlequinats, que van acabar cedint per un excessiu 1-3.

L'entrenador local va introduir Roger Bars a l'equip inicial per tal de posar dificultats defensives al Vic en detriment del golejador García. Tot i això, la primera part va ser una pluja d'accions ofensives de totes dues bandes que, de manera sorprenent, es va saldar sense gols.

A la segona part va continuar la batalla i l'acumulació de faltes de tots dos equips. Qui primer va poder llançar una falta directa va ser l'Igualada i Sergi Pla no va desaprofitar l'avinentesa per superar el porter Gerard Camps. Tot seguit, els col·legiats van indicar un injust penal contra els amfitrions, però Elagi Deitg va aturar els dos trets de Cristian Rodríguez. El Vic, però, no es va enfonsar i Romà Bancells va ser l'encarregat d'anotar dos gols en tres minuts que capgiraven la situació. En el darrer minut, Ordeig va establir el resultat final. El tècnic igualadí va manifestar que «la victòria hauria d'haver estat per a l'Igualada, avui hem guanyat, però sense haver pogut sumar punts».