Els últims precedents de visites de l'Espanyol al Bernabéu no són gaire esperançadors, però el conjunt blanc-i-blau podria tenir avui una bona oportunitat per sorprendre el líder. Els blancs, que recuperen un Gareth Bale que es va lesionar fa prop de tres mesos, donaran descans a homes importants com Benzema, Navas, Modric i Ramos després de l'esforç que va suposar derrotar per 3-1 el Nàpols. L'Espanyol, per la seva banda, recupera Piatti, ja restablert d'una fissura al crani, tot i que no té cap lateral dret en condicions, després de la baixa de Marc Navarro, i haurà de recórrer a Diego Reyes com a substitut de circumstàncies.

El duel també viurà un fet curiós a les porteries, amb Kiko Casilla i Diego López enfrontant-se als seus equips anteriors. Ahir, Quique Sánchez Flores va explicar que «no ens volem assemblar als equips que fa 21 anys que no guanyen al camp del Madrid. Treballem en la idea d'abandonar el pessimisme o el conformisme perquè sembla que estiguem en una bombolla de retenció».

Per la seva banda, a més d'anunciar el retorn de Bale, Zinedine Zidane, el tècnic blanc, va dir que Morata serà titular, i va manifestar el seu desig «que no marxi. Aquesta és casa seva. Ha tingut pocs minuts, però n'ha tingut. Ha jugat menys que Karim, però segur que serà titular més dies».

El tercer i el quart també juguen

En la jornada d'avui també juguen l'Atlètic de Madrid i el Sevilla. Els matalassers, quarts, visiten un Sporting animat per l'última victòria, i els andalusos reben un Eibar que amenaça llocs europeus. A la Corunya, Depor i Alabès busquen punts per no patir.