Tres dies després de la catàstrofe del Barça al Parc dels Prínceps algú dins del club va recordar que l'eliminatòria encara no s'ha acabat. L'uruguaià Luis Suárez va parlar ahir obertament de «remuntada» en el decurs de l'acte de clausura de la dotzena edició del llibre Relats Solidaris de l'Esport, del qual va ser padrí i que enguany ha recaptat 54.710 euros per a l'Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris.

Suárez va admetre que si la tornada s'hagués jugat l'endemà del 4-0, possiblement no hauria anat a la cita, però ha anat assimilant la situació. Ahir va dir que, «òbviament, els ànims estan baixos, però crec que aquest equip és un dels principals del món i és capaç de revertir aquestes situacions».

El davanter va voler evitar culpar el principal assenyalat per la derrota de París, Luis Enrique. Segons ell, «culpables ho som tots. Hem pogut gaudir gràcies a l'entrenador i ara estem patint tots, des d'ell fins als fisioterapeutes, passant per l'encarregat del material. Tots junts ho hem de tirar endavant». Suárez va recordar que «aquest equip ha guanyat vuit títols però encara li falta una gran remuntada».

De tota manera, el golejador no es va voler pronunciar sobre si Luis Enrique havia de seguir la temporada que ve. «És prou gran, madur i conscient de quina situació està vivint i quina decisió ha de prendre. Segueixi o no segueixi, nosaltres ho acceptarem, i només puc dir que en aquests tres anys m'he trobat molt a gust».

De cara al partit del dia 8 de març, «hem de sortir a guanyar des de l'escalfament i convèncer-nos que podem capgirar la situació. Si marquem dos gols en 45 minuts podria canviar l'ànim de tothom».

D'altra banda, el Barça va anunciar ahir que recorrerà la sanció que no permet a Suárez jugar la final de la Copa al TAS (Tribunal d'Arbitratge Esportiu). Suárez va recordar que «poques vegades s'ensenya dues targetes grogues en dos minuts».