El bagenc Albert Álvarez, de Sant Salvador de Guardiola però establert a Sòria, va tenir a tocar la medalla de bronze en el concurs de perxa de la primera jornada dels Campionats d'Espanya indoor, que se celebren a la pista Carlos Gil Pérez de Salamanca.

L'atleta de l'Atletismo Numantino, que fins fa poc es dedicava a les proves combinades, va fer la seva millor marca de la temporada amb un millor salt de 5,15 m, encara que lluny del vencedor, Igor Bychkov (Playas Castellón), amb 5,35 m. La segona plaça va ser per a Dídac Salas (FC Barcelona), seguit d'Eloi Guimerà (Mislata), també amb 5,25 m.

En aquesta mateixa prova, el manresà Ricard Clemente (Avinent CA Manresa) va quedar setè, amb 5,15 m, que és també el seu millor registre d'aquest curs. La seva germana, Mònica Clemente (Avinent CA Manresa), va quedar classificada vuitena, també en perxa, amb 3,76 m. En salt d'alçada masculí, l'atleta del CA Igualada Petromiralles Marc Sánchez va ser vuitè, amb 2,05 m; el vencedor va ser Miguel Ángel Sancho (Playas Castellón), amb 2,19 m. Cora Salas (CA Igualada Petromiralles) va classificar-se setena en llargada, amb 5,89 m, que és la seva millor marca de la temporada.

Altres participants de casa nostra, però que no van poder-se classificar per a les respectives finals, van ser: Santi Ramos (CAI), sisè a la seva sèrie dels 60 tanques amb 8''30; Paula Blasco (CAI), que va ocupar la setena posició de la seva fase classificatòria amb 4'37''85 en els 1.500 llisos; Marina Guerrero (CAM), que també va quedar fora dels 1.500 llisos després de ser setena a la seva cursa amb 4'40''30, que és la seva millor marca personal; Laura Bou (CAM), quarta a la seva sèrie dels 400 llisos amb 58''00; i Laia Solà, vuitena en la seva semifinal dels 60 llisos amb 7''93. Avui es completaran els campionats amb la celebració de la segona jornada.