El Barça Lassa va patir per imposar-se a un Naturhouse la Rioja que va plantar cara fins al final (28-24). El conjunt blaugrana continua líder invicte després de donar un cop d'autoritat davant d'un rival directe. El potencial de la plantilla del Barça va ser clau per doblegar un equip rival que va plantar cara fins als últims cinc minuts de partit. Els visitants van sortir en la primera meitat amb una defensa de 5-1 i no van posar les coses gens fàcils als catalans. Els porters van ser els protagonistes, amb 1o aturades cadascun. Durant els primers minuts ambdós equips van estar molt igualats i amb alternances en el marcador. Les defenses es van imposar als atacs, i el marcador, a la mitja part, era d'empat a 11 gols.

A la segona meitat, la dinàmica no va canviar. Els jugadors locals van necessitar l'entrada de Kiri Lazarova (6 gols) i de Wael Jallouz (4 gols) per eliminar la resistència visitant. El Naturhouse, amb menys rotació a la banqueta que els catalans, va notar el desgast físic els darrers minuts, i els blaugrana ho van aprofitar per obrir forat al marcador i sentenciar el partit. Així doncs, el Barça Lassa va aconseguir la màxima diferència de gols al final (28-24).