L'equip infantil del Catalana Occident Manresa va caure davant el Divina Seguros Joventut per un resultat final de 67-73, en un matx molt anivellat que es va disputar al poliesportiu de San Andrés i que es va haver de decidir després d'una pròrroga. Amb aquesta derrota, els joves bagencs van finalitzar en una meritòria sisena posició la Minicopa Endesa, que s'està disputant aquests dies a la ciutat de Vitòria.

Als primers deu minuts del partit els badalonins van ser superiors al seu rival i van agafar fins a vuit punts de marge al final del període (14-22). Al segon quart, els jugadors dirigits per Marc Estany, que van ser liderats un cop més per un Toni Naspler que va acabar amb 15 punts i 21 de valoració, van reaccionar i van retallar diferències respecte del rival fins a situar-se només dos punts per sota en l'electrònic a la mitja part de l'enfrontament (34-36).

A la segona meitat el Joventut va tornar a ampliar la renda fins als sis punts al final del tercer quart (46-52). Als deu darrers minuts es va viure un frec a frec entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la darrera possessió amb dos punts de diferència per als nois badalonins, però, quan faltaven dos segons per al final, el bagenc Edgar Medina va anotar un tir en suspensió i el duel es va haver de decidir a la pròrroga. Al temps extra, el Joventut, liderat per Marc Figueres i Sergi Moreno (que van anotar 13 i 17 punts respectivament), va ser superior i es va endur el partit i la cinquena plaça final.