La Lazio va remuntar el partit a l'Empoli i es va col·locar cinquena, superant l'Inter de Milà, que té un partit menys, en la taula classificatòria de la Serie A.

L'Empoli s'havia avançat al minut 67 amb un gol de Krunic, però un minut més tard Immobile empatava el partit. Quan faltaven deu minuts per al final, Keita va fer el definitiu 1 a 2 que col·loca els romans en la cinquena posició amb 47 punts, dos més que l'Inter de Milà, que juga avui a dos quarts d'una del migdia davant el Bolonya. El Nàpols, rival del Madrid en la Champions, visitarà el Chievo a les 3 del migdia i la Roma rebrà el Torí a les sis de la tarda. Els dos equips buscaran no despenjar-se encara més del líder, la Juventus, amb 63 punts. Els romans es podrien posar a 7 i els napolitans a 9. Per últim, el Milan rebrà la Fiorentina a les 20:45 hores.