El Bayern de Munic va salvar ahir un punt en empatar a domicili 1-1 davant l'Hertha Berlín, amb un gol de Lewandowski marcat al minut 95, pràcticament en l'últim instant del partit.

El Bayern va tornar a mostrar la tendència a jugar a mig gas els partits de la Bundesliga i d'això en va treure profit l'Hertha a la primera part amb permanents esforços ofensius que li van reportar l'avantatge. El gol de l'Hertha va arribar al minut 22 per mitjà d'Ibisevic, que va aconseguir posar la punta de la bota en el moment precís després d'una falta llançada des de l'esquerra per Plattenhardt. En l'última jugada del partit, la rematada inicial de Robben va ser rebutjada per un defensa, però el rebot va caure a Lewandowski, que va aconseguir un empat que deixa l'RB Leipzig en condicions de retallar l'avantatge fins a cinc punts, sempre que guanyi avui davant el Borussia Mönchengladbach.

D'altra banda, el Borussia Dortmund va ascendir al tercer lloc en golejar per 3-0 el Wolfsburg, però encara és a 13 punts del Bayern.