Luis Enrique va assegurar que els resultats que es produeixin en vista al que queda de temporada «no tindran res a veure amb la decisió» de continuar a la banqueta blaugrana. El preparador asturià, el contracte del qual amb el Barça acaba el proper 30 de juny, va revelar en la roda de premsa prèvia al partit contra el Leganés que encara no ha pres una decisió sobre el seu futur.

«El que passi els mesos vinents no té res a veure amb la meva decisió», va subratllar Luis Enrique, que va emfasitzar que «encara» no ha «pres una decisió» respecte al seu futur. El tècnic blaugrana va comparèixer davant els mitjans amb el record del 4-0 contra el PSG encara molt present a l'entorn: «m'afecten zero les crítiques, perquè si no, no podria haver estat assegut aquí durant gairebé tres anys. No miro ni m'interessa el que es pugui opinar. Hi ha una distància considerable entre vosaltres [els periodistes] i la meva persona».

París en el record

En qualsevol cas, va voler enviar un missatge d'optimisme en afirmar que «estem vius en les tres competicions», encara que ha reconegut que a la Lliga de Campions estan «un pelet tocats». «Des de dimecres que el partit amb el PSG ha estat i estarà al meu cap, cada nit i cada minut, però encara falta molt», va avisar Luis Enrique, que va analitzar que el 4-0 al Parc dels Prínceps va ser un «cop que ens ha aparegut per sorpresa». «El rival va ser superior i s'ha d'acceptar i, a partir d'aquí, cal millorar el nostre rendiment. El resultat va ser just, fins i tot podria haver estat més contundent», va recordar Luis Enrique, que també va assegurar que per evadir-se «juga al parxís amb la seva dona, que sempre em guanya. No m'apropo a una tele ni a una ràdio a menys de deu metres ni begut».

L'asturià busca passar pàgina com més aviat millor i solucionar els problemes que de l'equip a l'hora de superar la pressió avançada dels seus rivals i treballa per millorar la sortida de la pilota. Després que li preguntessin sobre les declaracions d'Iniesta i Busquets sobre el joc de l'equip, va ser contundent: «només responc de les meves declaracions. La resta són per a vosaltres».

El Leganés, una incògnita

Sobre el partit d'avui contra el Leganés, Luis Enrique desconeix quin conjunt es trobarà, més encara després que en el mercat d'hivern l'equip madrileny hagi incorporat fins a set jugadors. «És una incògnita no només perquè tenen moltes variants tàctiques, sinó també pel fet d'haver-se reforçat amb tants jugadors en el mercat d'hivern». Per a l'asturià serà «un partit diferent» pel que va passar en la Lliga de Campions, que servirà «per veure la resposta de l'equip davant una situació difícil». L'asturià no podrà disposar de Busquets, sancionat per acumulació de targetes.