L'Avià no troba la manera de guanyar un partit i ja suma nou jornades sense fer-ho. Ahir, els berguedans van tenir contra les cordes el Masnou, sobretot a la segona part, però sense punteria de cara a la porteria.

La primera part va ser igualada tot i que amb un cert domini local. Només començar, Solanich es va haver de lluir. Al minut 20, Brian va aprofitar un mal rebuig defensiu per fer l'1 a 0. Abans del descans l'Avià va provar-ho amb un parell de rematades, de Miki López (min 27) i Miki Póveda (min 34); al 37 va ser anul·lat un gol a Miki López per fora de joc. També els locals van poder marcar en els darrers minuts del primer temps.

A la represa, l'Avià va dominar de cap a peus però, quan tot feia pensar en la remuntada, un contracop va donar el 2 a 0 al Masnou (min 81). El debutant Vilalta va posar emoció als darrers minuts (2-1), però en el darrer minut va arribar la sentència (3-1).