El Martorell Inovyn va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant una de les seves bèsties negres, el Sant Nicolau de Sabadell, que es va imposar per un resultat final de 71-83. Aquesta és la primera desfeta de l'any 2017 per als martorellencs, que trenquen una ratxa de sis victòries de forma consecutiva i perden el liderat del grup C-A de la Lliga EBA, que ara ocupa en solitari el Flanigan Calvià.

El matx no va començar gens bé per al conjunt del Baix Llobregat Nord, ja que al primer minut i mig Guillem Jou, un dels jugadors més importants de l'equip, es va torçar el turmell esquerre i va haver de marxar lesionat cap a l'hospital. Encara no se sap el temps de baixa del jugador vinculat del Bàsquet Manresa. Tot i aquest important cop, els jugadors dirigits per Adrià Alonso es van saber refer i van agafar quatre punts de marge al final del primer quart (28-24). Al segon període, els locals van estar molt desencertats en el llançament exterior, i això ho van saber aprofitar els jugadors visitants per empatar el matx a 40 a la mitja part de l'enfrontament.

A la segona meitat els sabadellencs van sortir a la pista amb més intensitat que el seu rival, i gràcies a això van agafar un avantatge d'onze punts al final del tercer quart (56-67). Els deu darrers minuts del duel van començar amb un triple del Sant Nicolau, que va obtenir una màxima diferència de vint punts i va assaltar la pista del Martorell per tercera temporada consecutiva. En la propera jornada, el Martorell Inovyn es desplaçarà a la pista complicada de l'Arenys, un rival que es troba situat a la zona mitjana de la taula classificatòria. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 25 de febrer a les 18.30 hores.