El Physic Igualada va aconseguir la quarta victòria consecutiva a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Sitges, al qual es va imposar per un resultat de 78-59.

Als primers deu minuts els jugadors anoiencs van portar el control del partit gràcies al bon joc tant en atac com en defensa. Això els va permetre agafar cinc punts de marge (18-13). Al segon quart, els homes de Jordi Martí van sortir amb molta més intensitat i van ampliar la diferència fins als quinze punts amb què es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (44-29).

En la segona meitat el Sitges va apujar el seu percentatge d'encert en el llançament exterior i va tornar a entrar al partit. Al final del tercer quart, la diferència era de nou punts favorable als locals (53-44). Als darrers deu minuts, el conjunt igualadí es va retrobar amb l'encert en el tir i va saber mantenir la renda per aconseguir un nou triomf.

Al final del matx, el tècnic Jordi Martí va declarar que «era un partit molt complicat i estàvem obligats a guanyar-lo. L'equip s'ha posat la granota de treball i ha tret el matx amb ofici. Cal felicitar els jugadors, ja que duem sis victòries en els darrers set partits». En la propera jornada, el Physic Igualada visitarà la pista d'El Masnou, que té el mateix balanç que els anoiencs. El matx es posarà en marxa el proper dissabte a partir d'un quart de nou del vespre.