El letó dels New York Knicks Kristaps Porzingis, en el concurs d'habilitats, l'ala dels Houston Rockets Eric Gordon, en els triples, i el també jugador exterior dels Indiana Pacers Glenn Robinson III, en les esmaixades, van ser els triomfadors de la nit de concursos de la NBA, prèvia al partit de les estrelles que s'haurà disputat la matinada passada.

Dels tres, el concurs de més nivell, com sol ser habitual en els darrers anys, va ser el dels triples, en què la gran sorpresa va venir deparada per l'eliminació en la primera ronda del vigent campió, el jugador dels Golden State Warriors Klay Thompson, que va quedar a un punt del tercer lloc de Kemba Walker, dels Charlotte Hornets. Aquest no va poder superar els dos grans dominadors del concurs, Kyrie Irving, dels Cleveland Cavaliers, i Eric Gordon, dels Houston Rockets, que van haver de desempatar després d'haver fet 20 punts a la final. En aquesta fase, Gordon va ser superior i va alegrar els aficionats d'un equip que va ser el seu fins la temporada passada.

En les esmaixades, un concurs que ha perdut glamur en els darrers anys, Glenn Robinson III, fill d'un antic All Star, va marcar la diferència amb un intent de salt damunt del seu company Paul George, de la mascota dels Pacers i d'una animadora. Segon va ser Derrick Jones, dels Phoenix Suns, que va errar el primer intent de la ronda decisiva.

En les habilitats, el concurs més desenfadat, Porzingis va tornar a donar la victòria als jugadors alts de la lliga en derrotar en la final Gordon Hayward, dels Utah Jazz, que havia estat el millor dels considerats petits.

Durant i Westbrook ni es miren

Però més que els concursos, el que va centrar l'atenció a Nova Orleans va ser què feien els antics companys a Oklahoma Kevin Durant i Russell Westbrook, que no es parlen des de la sortida del primer de l'equip. Reunits com a integrants de la Conferència Oest, cap dels dos no va voler parlar de la seva enemistat i es van limitar a dir que es troben preparats per ajudar el seu combinat. Ahir circulaven per les xarxes socials fotografies en què passaven l'un al costat de l'altre i s'ignoraven totalment. En canvi, les mares respectives es van fer una foto conjunta en un dels esdeveniments del cap de setmana de les estrelles.