El Sallent no va poder sumar els tres punts en joc en el seu partit contra el San Lorenzo a casa. I això després de tenir-ho tot a favor amb un parcial de 2 a 0 al final de la primera part. A la represa, els de Jordi Capellades van disposar de diverses ocasions per sentenciar, però no van fer-ho.

El San Lorenzo va aprofitar dues pilotades penjades a l'àrea i mal defensades pels sallentins per empatar al minut 75. El Sallent va intentar reaccionar però no va aconseguir marcar. A la recta final de l'enfrontament, el local David Boltor va xutar al pal una falta.

Tot i deixar escapar dos punts, els sallentins es troben en una posició còmoda a la taula classificatòria. Són desens amb 30 punts. El la propera jornada, el Sallent (d'aquí a quinze dies per l'aturada de la competició el proper cap de setmana) visitarà el camp del Can Rull de Sabadell, que en aquesta jornada ha pogut mantenir la segona plaça de la classificació malgrat que ha perdut al camp del Castellar per un estret 1 a 0.