El Barça juvenil, entrenat pel sallentí Gabri i amb el manresà Èric Montes a les seves files, que va actuar en els últims catorze minuts, es va classificar per als quarts de final de la Lliga de Campions juvenil després de remuntar un partit que perdia al minut 5 contra el Borussia Dortmund i acabar-lo golejant per 4-1.

En el partit jugat al Miniestadi, Wanner va avançar els alemanys, però Carles Pérez, abans del descans, va anotar un gol psicològic. A la represa, l´ariet Abel Ruiz, el coreà Lee Sung-Woon i el gironí Jordi Mboula van marcar tres gols més. Un d'ells, més que espectacular (vídeo). El Barça jugarà de local contra el Porto al Miniestadi els quarts de final. També va passar el Madrid, que va derrotar el Mònaco per 3-4.