L´Atlètic de Madrid es va classificar de manera virtual per als quarts de final de la Lliga de Campions en derrotar, per ofici i encert, un Leverkusen sense recursos defensius.

En els primers 45 minuts l´Atlètic va demostrar que és un equip superior a un Leverkusen en hores baixes. Va fer dos gols i encara n´hauria pogut fer més. Carrasco i Griezmann van avisar i, malgrat un xut al pal del lateral Wendell, van ser els de Simeone els que es van avançar en el marcador. Saúl fa una diagonal de fora cap a dins, dispara, la pilota pica en un defensa i supera Leno. L´equip local va mirar de reaccionar, però un córner a favor es va convertir en un ràpid contraatac. Dragovic la pifia en refusar, Gameiro controla, aguanta i cedeix a Griezmann, qui, tot sol, fa el 0-2. I el francès encara hauria pogut fer el tercer abans del descans, però aquest cop sí que Leno ho va impedir.

A la represa, Bellarabi va escurçar la diferència aviat a passada de Henrichs, però aleshores va aparèixer Gameiro, que va rematar al pal i va provocar un dubtós penal de Dragovic, que va començar a agafar-lo fora, que ell mateix va transformar. Savic, en pròpia porta, hi va posar emoció, però Fernando Torres, que havia entrat feia poc, va tancar el recital del seu equip en rematar de cap a la xarxa una centrada de Vrsaljko.