L'entrenador del Barça Lassa, Giorgos Bartzokas, va animar ahir els seus jugadors a competir al més alt nivell en els partits que queden per finalitzar la fase regular de l'Eurolliga sense buscar objectius a llarg termini, però sí victòries «per guanyar confiança». Els blaugrana visiten aquest vespre (20.45 hores) la pista de l'Emporio Armani Milà amb molt poques possibilitats de recuperar les tres victòries que el separen del vuitè lloc, l'últim d'accés als quarts de final de la competició.

Bartzokas va afirmar que «hem de competir tan bé com puguem fins al final de l'Eurolliga. Hem de superar la derrota contra el València [a les semifinals de la Copa del Rei]» per tal d'afrontar el millor possible el tram final d'una temporada tan complicada com està sent aquesta.

De cara al futur, «hem d'anar partit a partit. Hem de donar-ho tot», i de la Copa del Rei «vaig extreure conclusions positives». Segons ell, malgrat els condicionats de lesions i de mal joc previ, el Barça «va jugar bé. En aquest moment no som gaire regulars. Si treballem dur durant els propers mesos, acabarem jugant millor».

Tot i ocupar una de les últimes posicions de l'Eurolliga, l'Emporio Armani arriba al partit després d'haver guanyat la Copa d'Itàlia i en les últimes jornades ha obtingut algun bon resultat, com el triomf davant del Darussafaka.