La Juventus va deixar pràcticament sentenciat el seu accés als quarts de final de la Lliga de Campions en derrotar a domicili el Porto (0-2) en un partit clarament marcat per l'expulsió del local Alex Telles, que va veure dues targetes en dos minuts, la segona al 26. Els torinesos, sense fer res de l'altre món, van prendre el control de la situació però no van poder marcar fins al tram final del partit i mitjançant dos dels suplents. Així, el croat Pjaça va anotar el 0-1 al minut 72 després d'un rebot i l'exblaugrana Dani Alves va fer el segon tot seguit en rematar una centrada d'Alex Sandro.

El United no pateix

Ahir també es van disputar tres partits de Lliga Europa. El Manchester United va vèncer a Saint-Étienne amb un gol de Mkhitaryan i va accedir a vuitens. També van passar el Krasnodar i el Schalke 04 després d'empatar a un al camp del Fenerbahçe i a casa amb el PAOK de Salònica.