Una representació de la SA Súria va participar en el Campionat de Catalunya absolut de jujitsu, classificatori per al Campionat d'Espanya. A Badia del Vallès, en duo kata mixt, la parella Sheila Domínguez i Francesc Cazorla va aconseguir el títol després de superar a la final Fazil i Garcia de l'Okamishin de Granollers. En duo kata masculí, Aleix López i Toni Rodríguez també van aconseguir la primera plaça i van superar en la final els també suriencs Marc Bayona i Vlad Sobol, amb domini doncs de la SAS en aquesta modalitat del català de jujitsu.

En l'especialitat de lluita, Rubén Cabanillas va revalidar el títol català en -69 kg i es va imposar amb autoritat a tots els seus contrincants. En ne-waza (combat a terra), Sheila Domínguez va ser la guanyadora en la categoria open com a continuació de la seva gran temporada en el circuit de la Copa d'Espanya. En aquest mateix apartat, Marc Bayona va aconseguir la tercera plaça en -69 kg.

Després d'aquests resultats, Sheila Domínguez, Francesc Cazorla, Aleix López, Toni Rodríguez i Rubén Cabanillas formaran part de la selecció catalana que participarà en els Campionats d'Espanya els dies 4 i 5 de març a Navalcarnero. Gaspar Gamisans, tècnic de la SAS, ha estat escollit àrbitre oficial de la delegació catalana per als esmentats estatals.