El porter del Barcelona Marc-André ter Stegen preveu un "partit complicat", diumenge que ve al Calderón contra l'Atlètic de Madrid, però ha assegurat que l'equip "sortirà a guanyar" per seguir enganxat a la Lliga.

"Serà un partit molt interessant en la que donarem el 100% per intentar treure els tres punts", ha manifestat Ter Stegen durant una xerrada en directe amb seguidors blaugrana, a través del compte oficial de Facebook del FC Barcelona.

El porter alemany s'ha mostrat optimista respecte a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, on el Barça ha de remuntar un 4-0 contra el PSG.

"Encara que serà molt difícil, tenim possibilitats. Hem d'estar concentrats i creure. Però ara cal centrar-se en els partits de Lliga que tenim abans del partit contra el PSG", ha declarat.

Ter Stegen també ha parlat de la seva adaptació al Barça i a la ciutat. "M'encanta com és la gent i com tracten als de fora", ha afirmat.

A més, ha comentat la relació que manté amb els seus companys. "Tots són molt bona gent i tinc una gran relació amb tots", ha indicat el porter blaugrana, qui ha precisat que Rakitic, Cillessen i Masip són els seus millors amics al vestidor.

També ha explicat que continua mantenint contacte amb algun excompany, com és el cas de Dani Alves. "És una gran persona, molt amable, i em va ajudar molt quan vaig arribar", ha destacat del lateral brasiler, a qui ara substitueix com a DJ musical de la plantilla.

L'alemany ha revelat als seguidors que, als seus inicis, va començar jugant de davanter i que no va ser fins als deu anys quan es va posar sota els pals.

Respecte a la seva filosofia de vida, ha estat clar: "El més important per a mi és gaudir amb el que faig, entrenar bé cada dia, passar-s'ho bé amb els companys i intentar millorar sempre".

Ter Stegen ha avançat que es casarà amb la seva parella a l'estiu i que vol aprendre català ara que ja es maneja amb l'espanyol, a més de amb l'anglès i lògicament el seu alemany natal.

Finalment, ha destacat el seu millor moment al Barça: "Va ser quan vam guanyar la Champions, en una temporada molt especial i amb molts títols. Guanyar la Lliga de Campions va ser molt especial. El Barça és el millor equip del món i vull seguir aquí molts anys".

Aquest és el segon Facebook Live des del compte oficial del FC Barcelona amb un futbolista del primer equip després del que va fer Gerard Piqué, al desembre passat, just abans del clàssic contra el Reial Madrid. I de nou ha estat un èxit.

La xerrada en directe amb Ter Stegen ha tingut una durada de 42 minuts. I només dues hores després ja havia arribat a més de 4 milions de persones i l'havien vist més de 600.000 espectadors.

A més, el post del Facebook Live ha provocat més de 100.000 reaccions entre m'agrada (més de 55.000), m'encanta (més de 30.000) i comentaris (més de 14.000).