El Barça Lassa va mostrar ahir que farà cas del seu tècnic i que lluitarà tots els partits fins al final a l'Eurolliga, ni que tingui poques possibilitats de classificació. Els homes de Bartzokas van confirmar la petita recuperació mostrada a la Copa, van remuntar quinze punts a l'Emporio Armani i van acabar aconseguint el tercer triomf a fora, malgrat que fos a casa d'un cuer que encara està en una situació pitjor.

El Barça va començar força bé el partit, competia sota les cistelles en una alternança de puntuació que, a la llarga, no li convenia però que portava força bé. Ante Tomic va ser el far al voltant del qual va girar l'equip. El croat va anotar tretze punts en el període i va permetre al seu equip situar-se tres punts a dalt (19-22) després d'haver perdut per quatre. Al segon període, però, tot va canviar a partir de l'equador. Novament, les pilotes perdudes, un total de tretze en la primera meitat, van llastar l'equip i els italians es van arribar a escapar de fins a quinze punts (45-30), després d'un triple de Macvan. Afortunadament, Rice va reaccionar i, amb set punts dels onze anotats pels blaugrana fins al descans, es va arribar a l'entretemps amb 45-41.

El tercer quart va ser el de la confirmació. Per mitjà dels punts de Vezenkov, sobretot, i també de Koponen, molt entonat, els catalans van arribar a tenir vuit punts de diferència (49-57), que es van ampliar a deu al final del període, i van tancar un marcador parcial de 10-35. Aquest, però, encara creixeria una mica més, i un altre bàsquet de Vezenkov va posar la màxima diferència, 59-74, quan faltaven sis minuts per al final.

A l'Emporio Armani només li faltava l'últim cop d'orgull i es va situar a quatre punts, ja a l'últim minut, amb un triple de Raduljica, però la seva reacció no va anar més enllà perquè un bàsquet i un tir lliure de Rice ho van impedir.