Ahir a la nit es va tancar el mercat a la NBA i es va acabar el termini per fer traspassos entre els diferents equips, i en les darreres hores no es va produir cap moviment de renom en la millor lliga del món. Per tant, l'últim fitxatge important va ser l'arribada del pivot DeMarcus Cousins, un dels millors de la lliga, als New Orleans Pelicans, on formarà una gran parella interior amb Anthony Davis.

Pel que fa als jugadors espa-nyols, tots els que estaven involucrats en algun rumor de canvi d'equip finalment no s'han mogut i seguiran un temps més a les seves franquícies, a excepció de l'exManresa Serge Ibaka, que fa més d'una setmana va ser traspassat als Toronto Raptors. El base Ricky Rubio sonava per anar als New York Knicks a canvi de Derrick Rose, però els Minnesota Timberwolves van decidir frenar el traspàs a uns minuts del tancament.

Per la seva banda, Nikola Mirotic i Sergio Rodríguez eren dos dels jugadors que podrien haver estat inclosos en algun moviment, però finalment continuaran vestint les samarretes dels Chicago Bulls i dels Philadelphia 76ers respectivament. Finalment, José Manuel Calderón també es quedarà en uns Lakers que han enviat als Rockets l'exblaugrana Marcelinho Huertas i Lou Williams a canvi de Tyler Ennis i Corey Brewer.