El Barça Lassa i el Reus Deportiu La Fira disputaran avui al migdia, a dos quarts d'una, la final de la Copa del Rei. I tots dos ho faran després d'una marató que els va obligar a disputar sengles tandes de penal per decidir el guanyador.

En el primer partit de la jornada, el Barça i l'HC Liceo van empatar (2-2) en un partit molt intens i d'alternatives que enfrontava els suriencs Josep -per als gallecs- i Eduard -per als blaugrana- Lamas. El Liceo es va avançar en el marcador amb un gol de Toni Pérez, ja al minut 3 de la segona part, però Matías Pascual va restablir la igualtat al minut 14 de la represa. Els homes de Ricard Muñoz es van avançar en el marcador gràcies a una anotació de Pablo Álvarez de falta directa al minut 42, però només dos minuts després Carballeira va enviar el partit a la pròrroga. En els deu minuts de temps suplementari no hi va haver gols i, en els llançaments de penal, Sergi Fernández i Xavier Malián, els porters, van estar magnífics, però el segon no va poder evitar els gols de Sergi Panadero i de Pau Bargalló.

L'altra semifinal també va ser competida i el Reus Deportiu la Fira va estar més encertat en els penals contra el CP Vic. Cristian Rodríguez va avançar els vigatans. Albert Casanovas va empatar i Mia Ordeig va tornar a marcar per al Vic. Raül Marín, amb dues faltes directes, va donar la capdavantera a l'equip del Baix Camp i Jordi Burgayà va enviar la semifinal a uns penals que el Reus va resoldre per la mínima, 2-1.