El Nàpols va veure ahir com s'escapaven les poquíssimes possibilitats que tenia de lluitar per la lliga i queda a dotze punts del liderat després de caure a casa (0-2) davant d'un Atalanta que se situa quart, només tres punts darrere de l'equip de Maurizio Sarri. Mattia Caldara va avançar l'equip de Bèrgam al minut 28 i, tot i que l'Atalanta es va quedar amb deu homes per expulsió de Kessie, encara va poder anotar el segon gol, novament per mitjà de Caldara, i podria lluitar per entrar a la Lliga de Campions.

Qui no va tenir problemes per vèncer va ser la Juventus, que va derrotar l'Empoli per 2-0. Els gols van arribar a la segona part, obra del porter visitant, Skorupski, en pròpia porta, i d'Álex Sandro.