El Rio Natura Monbus va obtenir la sisena victòria de la temporada, que l'allunya a tres de l'ICL, després de vèncer per un resultat de 86-84 el MoraBanc Andorra, en un duel que es va haver de resoldre després de dues pròrrogues.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (14-14). En el segon període els locals van ser superiors i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb deu punts de marge (33-23).

En el tercer quart, els jugadors dirigits per Joan Peñarroya van reaccionar i es van situar un punt per sobre en l'electrònic (43-44). En el quart període cap dels dos equips no va poder desfer la igualtat i el matx es va haver de decidir al temps extra, ja que els andorrans van errar els dos últims llançaments.

En aquest període, l'empat va seguir, i cap dels dos conjunts no va anotar en les darreres possessions. En la segona pròrroga, tot es mantenia igual i en l'horitzó es podia veure un tercer temps extra. Però finalment no va ser així, ja que en els darrers segons i amb empat en el marcador, Stevic va badar i Bendzius va anotar la cistella de la victòria. En la darrera possessió, hi va haver una possible falta a Andrew Albicy que els àrbitres no van assenyalar, i els gallecs van sumar un nou triomf.