La selecció catalana sub-16, amb els jugadors del Gimnàstic de Manresa Iker Álvarez de Eulate, Iván Ramos i Pau Culell a les seves files, tanca aquest matí davant la Regió de Múrcia (10 h) la segona fase del vuitè campionat de seleccions autonòmiques, que s'està disputant aquests dies a Sant Boi de Llobregat.

En el primer partit, els catalans es van imposar a València per 0-2, amb gols de Marc Tenas i Josep Jaume. En els primers compassos del partit hi va haver igualtat, però amb el pas dels minuts l'equip català va prendre la iniciativa i va aprofitar una pèrdua rival per avançar-se en el marcador i fer el 0-1 al minut 23. Amb aquest resultat es va arribar al descans, i en la segona meitat els nois de Jaume Joan Rius van sortir a l'atac i van sentenciar el duel al minut 71, quan Josep Jaume va marcar a la sortida d'un córner. Pel que fa a la participació dels jugadors manresans, Iván Ramos va ser l'únic dels tres que va trepitjar el terreny de joc, ja que va substituir Gerard Moya al minut 65.

En el segon partit d'aquesta ronda, València va vèncer la Regió de Múrcia per 0-2, amb dues dianes de Diego Collado.