El manresà Ander Mirambell va obtenir una meritòria vintena posició en la prova del Mundial de skeleton que es va celebrar a la zona de Königsee (Alemanya). És el millor resultat que ha aconseguit en la competició. D'aquesta manera, Mirambell va millorar dues posicions la 22a plaça que va obtenir a Saint Moritz el 2013.

«Estic molt content per haver pogut estar entre els 20 millors del Mundial», destaca Mirambell. No obstant això, en la tercera mànega, el pilot de Manresa va firmar el seu pitjor resultat de la temporada. Va quedar el 25è dels 44 participants, un resultat motivat per la seva entrada una mica en diagonal amb el trineu.

Mirambell va notar força inestabilitat en el seu trineu per culpa dels ganivets i el reglatge del bòlid. Aquest fet, afegit a un error de kreisel, i a un toc en la pujada final va provocar que acabés amb la pitjor baixada de la temporada.

Königssee és sempre una prova difícil. «He pogut ser competitiu en un circuit que sempre ha sigut negatiu pera mi i en el qual he tingut força problemes, com una intervenció quirúrgica el 2008».

El pilot està «satisfet» dels resultats i «la bona feina» obtinguda a Königssee. «He pogut estar dins del Top-20 mundialista i això és sempre una cosa increïble», confessa Mirambell.