El Physic Igualada va aconseguir una nova victòria a domicili, aquest cop a la pista del Masnou, on es va imposar per un resultat final de 56-68. Aquesta és la cinquena victòria consecutiva dels igualadins.

En el primer quart els jugadors anoiencs van dominar i van marcar un alt ritme de joc. L'encert en el llançament i el bon nivell en defensa i en atac van permetre als visitants agafar set punts de marge al final dels deu minuts inicials (11-18). En el segon període, els homes dirigits per Jordi Martí van clavar un parcial inicial de 0-14, però els locals van contraatacar amb un 12-0 i es van situar deu punts per sota a la mitja part de l'enfrontament (23-33).

En el tercer quart els igualadins van baixar el nivell defensiu, i això ho va aprofitar el conjunt de El Masnou per retallar les diferències i entrar en els deu darrers minuts de partit amb vuit punts de desavantatge (38-46). En aquests, els anoiencs van dominar des del principi i van tornar a mostrar una bona dinàmica i ritme de joc, que els va permetre mantenir la renda i endur-se un nou triomf. Al final del matx, el tècnic Jordi Martí va fer ressaltar que el ritme va ser clau en el triomf del seu equip. En la propera jornada, el Physic Igualada rebrà a la seva pista el Muro Basket Academy, en un matx que es posarà en marxa dissabte que ve, 4 de març, a partir de les quatre de la tarda.