La Salle Manresa va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la pista del poderós líder del grup 3 de Primera Catalana, un Martinenc que només ha perdut un partit en tota la competició i que es va imposar per un resultat de 83-66. Tot i la desfeta, els manresans van mostrar una molt bona imatge.

Els jugadors bagencs van sortir a la pista amb molta intensitat i van completar un gran treball en defensa. Això va fer que els locals no poguessin escapar-se en el marcador al final del primer quart, que va acabar amb empat a 18. En el segon període, els visitants van recuperar moltes pilotes i van poder completar algun contraatac, però els barcelonins van començar a demostrar la seva superioritat i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts d'avantatge (40-31).

En la segona meitat, els nois lasal·lians van seguir posant les coses molt complicades al seu potent adversari, però aquest es va mantenir sòlid i va arribar al final del tercer quart amb onze punts de marge (61-50). En els deu darrers minuts els bagencs van patir el cansament, i això ho va saber aprofitar un Martinenc superior físicament i encertat en el llançament per ampliar les diferències i endur-se el triomf amb comoditat. En la propera jornada, La Salle Manresa rebrà a la seva pista el Beep Berga, en un matx entre dos equips de les nostres comarques que es disputarà dissabte a partir de les 17.45 hores.