El CA Igualada Petromiralles es va endur quatre medalles (un or i tres bronzes) en els campionats de Catalunya juvenils, que es van dur a terme a Sabadell, mentre que l'Avinent Manresa va obtenir dos subcampionats.

En l'expedició anoienca cal destacar la figura d'Héctor Ramos, que es va proclamar campió català en salt d'alçada, ja que el seu registre de 1,98 metres va ser inabastable per la resta de rivals. A més, Ramos també va obtenir la medalla de bronze en la prova dels 60 metres tanques, on a la final va aturar el cronòmetre en 8''22. Les altres dues medalles de bronze van ser per a la saltadora Laia Moix en salt d'alçada, amb un millor intent de 1,55 metres, per a Oriol Castells en el triple salt (va saltar 13,40 m).

Altres resultats destacables del club igualadí van ser la cinquena posició de Carlota Cerón a la final dels 800 metres llisos, amb uns registres de 2'33''86 en la semifinal i 2'31''31 en la gran final, i el sisè lloc de Berta Castells en els 400 metres llisos, amb uns temps de 1'03''06 (semifinals) i 1'02''25 (final). Per altra banda, Pol Sanz va finalitzar quart en la semifinal dels 400 metres llisos, però el seu registre de 54''33 no li va servir per accedir a la gran final. Finalment, Paula Zaragoza va ser desqualificada per una sortida nul·la en els 60 metres llisos femenins.

Riera i Tarragó, subcampiones

Pel que fa als atletes de l'Avinent Manresa, els resultats més rellevants van ser els subcampionats de la tanquista sallentina Marta Riera en els 60 metres tanques i la velocista Meritxell Tarragó en els 400 metres llisos. Riera va creuar la línia d'arribada en 8''89, mentre que Tarragó ho va fer en 59''81, la seva millor marca personal.

A més d'aquestes dues medalles, el club bagenc també va assolir set posicions de finalista: Laia Solà va ser quarta en els 60 i en els 200 metres llisos, mentre que Mar Arisó va obtenir la mateixa posició en la final de perxa. Anna Cabrera va finalitzar cinquena en alçada i setena en la llargada, i Judit Sellarès i Josep Maria Llanas van ser sisens en perxa i 60 metres.