Les piscines municipals de Manresa han acollit durant tres dies els Campionats de Catalunya d'hivern de natació en la categoria aleví amb la participació de 400 esportistes i sota l'organització de la Federació Catalana de Natació i del CN Minorisa.

L'actuació del club amfitrió va ser prou positiva i pràcticamnent tots els nedadors van millorar les seves marques personals. Aquestes bones actuacions van quedar reflectides en la classificació conjunta de clubs, amb el CN Minorisa de Genís Rico com a tretzè classificat entre 65 entitats participants en una competició que va dominar el CN Sabadell.

En l'apartat individual, cal destacar el bronze aconseguit per Anna Salvans en els 100 esquena; també ressenyable el cinquè lloc de Roger Pujol en la mateixa distància i estil, el setè d'Anna Salvans en els 200 esquena, la doble sisena plaça de Maria Josep Egea en els 100 i 200 braça, i el desè de Laia Monferrer en els 400 estils.

En els relleus es van aconseguir diversos rècords del club. Així, Adrià Herrador, Jan Iwan, Edgar Rosado i Èric de Arco van millorar la marca de 14 anys en els 4x100 lliures i en els 4x100 estils; Jorgina Martínez, Maria Josep Egea, Laia Monferrer i Anna Salvans ho feien en els 4x100 estils de 13 anys, i Jorgina Martínez, Anna Salvans, Laia Monferrer i Ivette Sánchez, en els 4x100 lliures de la mateixa edat.