Més de 400 atletes ompliran diumenge els carrers de Berga en la cinquena edició dels 5 i 10 quilòmetres urbans de la ciutat, una cursa que organitzen el JAB Berga i l'Ajuntament de la ciutat. A més, també es disputaran les curses infantils, que tindran dotze categories que reuniran uns 150 nens i nenes.

L'entrega de dorsals serà demà de 17 a 20 hores i el mateix dia de la cursa de vuit a deu del matí, ambdós dies a l'hotel Berga Park. D'altra banda, la sortida i arribada de la prova és ubicada a la carretera de Solsona, i l'horari d'inici és a les deu del matí per a les curses de promoció i una hora més tard, a les onze, per a la prova gran, la dels 5 i 10 quilòmetres.

En aquesta destaca la participació de la internacional cubana Dayane Huerta (una especialista en curses de 800 i 3.000 metres obstacles), l'andorrà Toni Bernadó (únic atleta al món que ha disputat cinc maratons olímpiques: Atlanta, Sydney, Atenes, Pequín i Londres, amb una millor marca de 2:14:25), els manresans David Martínez i Alba Gallardo (tots dos guanyadors de la popular Jean Bouin), i els atletes locals Núria Cascante, Guillem Fernández, Xavi Tomasa, Pol Raich, Vanesa Chirveches i Marta Castillejo.