El Sevilla va derrotar l'Athletic de Bilbao per 1-0 en el partit que va tancar la 25a jornada de lliga i continua instal·lat a la zona més alta de la classificació, un punt darrere del Reial Madrid, que té un partit menys, i a dos del Barça. Els homes de Jorge Sampaoli van haver de patir força per vèncer un rival que va plantar cara i que va estar a punt d'igualar.

En la jornada d'ahir, a més, l'Atlètic de Madrid no va passar de l'empat al camp del Deportivo de la Corunya (1-1), un duel marcat pel xoc entre Bergantiños i Fernando Torres a la segona part. El matalasser va haver de ser retirat del camp en ambulància i inconscient. Gràcies a la feina dels serveis mèdics no es va asfixiar i, segons el club, tenia un traumatisme cranioencefàlic però estava estabilitzat. Aquesta nit l'ha passada en observació.

Tres gols i prou

Al Sánchez Pizjuán, el Sevilla va atacar en els primers minuts i va trobar la recompensa en un penal clar comès per Etxeita sobre Vietto. Jovetic va intentar trencar la malastrugança de les penes màximes per als andalusos, Gorka va aturar el llançament, però el rebot el va aprofitar Iborra per anotar l'únic gol del partit.

A la segona part, l'Athletic va dominar i Raúl García i Yeray van tenir les millors possibilitats per establir l'empat, però finalment el Sevilla va poder resistir.

A Riazor, un Deportivo que estrenava nou tècnic, Pepe Mel, es va avançar a la primera part, quan Andone va aprofitar una doble errada entre Oblak i Giménez. A la represa, Griezmann va salvar un punt per als matalassers amb un fort xut que va superar Lux.