Dies de dubtes per al Reial Madrid. Després d'empatar amb Las Palmas i perdre el lideratge de la lliga, ahir va saber que no podrà disposar de Bale, expulsat davant dels insulars, en els dos propers partits. A més, en un dia en què es va conèixer la mort del mite blanc Raymond Kopa, l'estrella de l'equip, Cristiano Ronaldo, es va ressentir de problemes físics i avui no serà a Ipurua.

En la seva roda de premsa, Zinedine Zidane no va aclarir si el portuguès podria actuar avui. Això sí, va negar que el seu equip estigui en crisi, va acusar d'excessiva «negativitat» l'entorn de l'equip i confia en una reacció immediata. El fet cert és que la visita a un dels equips més en forma de la lliga, un Eibar que ja va empatar al Bernabéu, és complicada, malgrat que els bascos tindran la baixa del central Lejeune, expulsat a Anoeta, i del tècnic Mendilibar, que també va veure la targeta vermella. L'equip blaugrana es juga les possibilitats europees.

Continuar sumant

Després del Madrid jugarà l'Espanyol, que s'enfronta a un dels rivals directes per ser a Europa, un Vila-real que es troba sis punts a sobre i que ve de golejar l'Osasuna. Ahir es va saber que el lateral Marc Navarro s'estarà entre quatre i sis setmanes de baixa per un trencament d'isquiotibials. L'única novetat en la convocatòria és l'entrada de Rubén Duarte. En el Vila-real, la davantera segurament estarà formada per Bakambu i Santos Borré.Ahir, Quique Sánchez Flores va queixar-se que «es parla d'Europa com si fos una obligació, quan la realitat ens obliga a ser prudents».