Tiago Ferreira, del DMT Racing Team, va imposar-se a l'Andalusia Bike Race després de la disputa de les sis etapes. El ciclista portuguès va acabar la cursa amb un temps total de 15 hores 29 minuts i 57 segons. La segona posició va ser per a Samuele Porro (Team Trek-Selle San Marco), que va finalitzar a 2 minuts i 26 segons del líder, i el podi el va completar Fabian Rahensteiner (Team Trek-Selle San Marco), a 5 minuts i 26 segons.

El ciclista ceretà José Antonio Hermida (Merida) va situar-se en la setena posició, a 17 minuts i 3 segons del vencedor. En l'edició d'enguany, el nivell de participació dels ciclistes ha estat molt alta. Hi havia corredors internacionals de molt nivell, fet que la cursa hagi estat molt dura per l'alt ritme amb què s'ha corregut. Pel que fa al conjunt del Tomàs Bellès Cannondale Gaes by Tactic, ha complert les expectactives d'anar etapa a etapa i de millorar els resultats en cadascuna de les jornades disputades.

En l'última etapa disputada ahir pels voltants de Linares, el millor ciclista del conjunt del Tomàs Bellès va ser Cristofer Bosque, que va entrar en 15a posició i que va guanyar l'esprint del segon grup, un grup on també van entrar Joselu, Roberto Bou i Ever Alejandro Gómez, tots del conjunt manresà. Pel que fa a la classificació general, Roberto Bou va ser el millor classificat del Tomàs Bellès, després de finalitzar 18è, seguit de Cristofer Bosque, 19è. Alejandro Gómez va acabar en la 26a posició i Joselu en la 46a.