L'Iberostar Tenerife va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el poderós Reial Madrid, el qual va derrotar per un resultat final de 75-64. Amb aquest triomf, els canaris es fan forts en el liderat de la Lliga Endesa, ja que tenen dues dues victòries d'avantatge respecte als seus perseguidors, el València, els madridistes i el Baskonia.

Els locals van sortir a la pista molt endollats i encertats en el llançament exterior (van anotar els sis primers triples que van llançar). Això els va permetre agafar vuit punts de marge, que els visitants van reduir a només dos gràcies a un parcial de 0-8 (26-24). En el segon període l'Iberostar seguia a un gran nivell davant un Madrid que no es trobava còmode sobre la pista i que perdia de sis punts a la mitja part de l'enfrontament.

En el tercer quart la tònica es va mantenir i els homes de Txus Vidorreta es mantenien al davant (57-52). Als darrers deu minuts els jugadors de Pablo Laso no van ser capaços de fer una de les seves habituals remuntades, ja que els locals es van posar tretze punts per sobre després de dues faltes tècniques a Anthony Randolph. Llavors, el tècnic madridista va fer entrar Llull i Rudy, però ja era massa tard per al Madrid.